Carcaixent obri una borsa de grups de música local

0
399

Un dels objectius és escollir grups per al concert de la setmana de festes

L’Ajuntament de Carcaixent, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, ha obert el termini d’inscripció per poder formar part d’una borsa de grups de música local. Al registre poden participar grups de qualsevol estil musical, l’únic requisit per inscriure’s és que, almenys un dels seus membres, siga veïna o veí de Carcaixent. La primera acció de la borsa és participar dins de la setmana de festes. Concretament, es realitzarà un sorteig entre tots aquells grups l’estil musical de quals s’adapte més a l’activitat de festes de la que formarien part. Tots aquells que estiguen interessats haurien d’enviar, abans del 6 de setembre, un correu electrònic amb les seues dades a l’adreça festescarcaixent@gmail on se’ls informarà de la resta de passos a seguir.

Natxo Escandell, regidor de Joventut, ha manifestat que la intenció és fer ús d’aquesta borsa per a activitats posteriors i crear oci musical més enllà de la setmana de festes. Ha volgut remarcar que, tant des de la regidoria de Joventut com des de la de Cultura, “som conscients de la importància de fomentar les iniciatives locals des de les pròpies institucions, ja que Carcaixent té una gran tradició musical i hem de treballar per donar a conèixer aquest patrimoni a la resta de la població”. També ha afegit que es té com a projecte la creació d’un circuit de música local on es realitzaran concerts en diferents llocs de la ciutat i per a tot tipus de públic. “Volem que aquesta iniciativa servisca també per donar un impuls econòmic a l’oci de Carcaixent, tant a l’hostaleria com per als grups que participarien. Hem de fomentar el que ens queda més a prop per a que la gent no vaja a buscar fora el que té més a prop de casa”.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here