Jurat de luxe per al I Concurs de Cuina Junior Chef de l’Alcúdia

0
346

L’Alcúdia celebra una nova edició del trofeu Josep Lluís Bausset de pilota valenciana

El proper dijous 3 de setembre, a les 6 de la vesprada, la sala Rex de l’Alcúdia, acollirà la Final del I Concurs de Cuina Junior Chef l’Alcúdia, on 15 dels participants seleccionats demostraran el seu talent culinari per a optar als premis que el jurat assignarà als millors plats. La competició està dirigida a xiquets d’ entre 10 i 15 anys, els quals hauran d’ elaborar dos plats de la seua pròpia collita amb els ingredients prèviament assignats.

L’acte està organitzat per les AMPEs dels centres educatius de l’Alcúdia i estarà dirigit per Juan Carlos Galbis (La Cuina Mediterrània) en col·laboració amb Lluís Clemente (Grupo Rex). Per a l’equip del jurat se sumen, a més, el pastisser Ximo Baeza i els cuiners Paco Rodríguez (Restaurant Miguel i Juani), Pere Gómez (l’Oncle Pere) i Carlos Escoms (Cultura Café), en un acte en què l’actor i humorista Eugeni Alemany exercirà de mestre de cerimònies. De segur que la professionalitat de tots ells i el talent dels més menuts succeeixen una vesprada d’allò més emocionant i entretinguda.

Els dies 3 i 4 de setembre, en el marc de les Festes Majors de l’Alcúdia, se celebrarà una nova edició del torneig de pilota valenciana Josep Lluís Bausset. El torneig tindrà inici a les 19 hores del dijous, als Frontons Municipals.

El torneig, que es jugarà en la modalitat de frontó, tal i com es juga des de la construcció en 1894 del Jai Alai de València, du el nom de l’intel·lectual alcudià, qui al llarg de la seua vida va ser un devot incondicional dels trinquets dels nostres pobles, i un dels cronistes més respectats de les partides. Cada dia hi haurà dues partides, les semifinals el dia 3 i les finals, que seran el dia 4.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here