Educació concedeix al Luis Suñer el cicle formatiu de Serveis Comercials

0
365

Nova oferta formativa de FPB en el Centre Integrat Public de Formació Professional  Luis Suñer Sanchis d’Alzira

Us informem de l’aprovació d’un nou cicle de Formació Professional Bàsica,

«Serveis Comercials». RESOLUCIÓ de 23 de juliol de 2015, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació. Es tracta d’una nova FP Bàsica de segona oportunitat que s’inicia el 21 de setembre amb places dirigides a retornar al sistema educatiu a els qui van  abandonar el sistema educatiu i no posseeixen la titulació de l’ESO i tenen entre 17 i 24 anys.

La convocatòria s’ha publicitat amb certa precipitació  les vacants es van anunciar el 29 de juliol i la preinscripció comença l’1 de setembre perquè es tracta de fons finalistes de la UE. «Estaven paralitzats i s’han activat oferint-ho d’entrada als centres integrats de FP.

Les persones interessades poden informar-se acudint al centre o contactar  telefònicament cridant al 96 245 78 15. No et perdes aquesta oportunitat.

Per a més informació consultar l’enllaç:

http://www.docv.gva.es/datos/2015/07/29/pdf/2015_6783.pdf

CIPFP Luís Suñer d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here