Les atletes alzirenyes Davínia, Mª José i Raquel trionfaren a Set Aigües

0
376
El passat dissabte se celebrà la trenta-dos edició del Gran Fons de Set Aigües amb la participació més nombrosa de la seua historia, més de 2.500 inscrits i on dues de les atletes raboseres més il·lustres aconseguiren pujar al pòdium.La incombustible María José Soriano, una corredora assídua a les carreres de muntanya i voltes a peu i amb gran recorregut en carreres de pista i cros, guanyà la prova en la categoria veterana B, donant mostra novament del gran estat de forma que es troba.Per la seua part, una altra destacada atleta rabosera, Raquel Dolz, aconseguí la segona posició en categoria promesa, continuant amb els seus èxits de l’estiu i preparant ja la temporada de cros i pista, on de segur tornarà a aconseguir grans triomfs.

Aquestes dues atletes raboseres són l’espill de totes les xiquetes de l’escola d’atletisme de la Rabosa que dia a dia entrenen en el poliesportiu Jorge Martínez «Aspar«.

En la fotografia podem vore a Mª José i Raquel amb una altra gran atleta il·lustre i alzirenya, Davinia Almiñana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here