L’Alcúdia inaugura un recorregut de fotos de Manu Alarcón

0
462

El proper dia 1 de setembre, i com a pròleg de les Festes Majors de l’Alcúdia, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia s’inaugura l’exposició ‘Mediterrània’, un recorregut de fotografies de Manu Alarcón sobre la mar que més estima. Es podrà visitar fins el 18 de setembre en dies laborables de 4 a 9 de la vesprada.

Aquesta sèrie de fotografies formen part d’un projecte que començà fa cinc anys quan va decidir fer una retrospectiva directa a les platges de la mar mediterrània, tractant-se de llocs on l’autor té relació directa i que li recorden a la seua infància. A través de les instantànies Manu ens ensenya que la mar sempre està de testimoni de fons en el sentit que ens envolta i ens veu nàixer, créixer i morir.

Per a l’autor captar a la gent en un lloc que no és el seu entorn habitual suposa un procés de desconnexió en el qual l’individu adopta diferents postures i rols que marquen l’existència de la transformació de l’ésser humà. Algunes de les fotografies mostren el contrast entre molta gent i la sensació de soledat.

Manu Alarcón Bisbal va nàixer a l’Alcúdia i va estudiar fotografia en l’Escola Superior d’Art i Disseny de València. Entre els guardons que ha rebut destaquen la III Beca Internacional de fotografia Roberto Villagraz d’EFTI Madrid pel seu treball “store” i el primer premi Alcoi-Imatge 2007 al millor portfoli pel seu reportatge “Fibers”. A més a més ha participat en festivals i la seua obra ha estat exposada en la Galeria llibreria Railosky, Galeria Feltrinelli Roma, IVAM de València o la Fundació Antonio Saura de Cuenca entre d’altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here