Espectacular Retreta de Benicull amb centenars de disfresses

0
442

Centenars de persones de totes les edats participaren, anit, en la espectacular i tradicional Retreta de les festes que Benicull de Xúquer dedica a la seua patrona, la Beata Inés. Una Retret que com es costum partia de la Plaça de la Creu i recorria bona part del poble abans de finalitzar en la Plaça Beata Inés on l’orquestra Matrix va fer ballar a quasit tot el poble fins altes hores de la matinada.

Les festes continuen hui dijous amb  la Trobada-Exposició d’Artesans en boixets i punt de gantxo entre d’altres costures q1ue tindrà lloc a les 18,30 hores. A partir de les 9 de la nit tin drà lloc la final de futbet al Poliestportiu  i a les 23,30 hores la banda de la Unió Musical de Benicull oferirà un concert.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here