Reiniciem reivindica els accesos que Carcaixent «es mereix»

0
385

Des de Reiniciem critiquem la falta de lideratge de l’Alcalde i que alguns partits estan més pendents de les ordres que reben des de dalt que de l’interès general de Carcaixent.

Per açò, el nostre grup municipal ha presentat un escrit en el qual demana que es convoque una Junta de Portaveus amb tots els grups municipals o que en la primera comissió de Territori s’aborde aquest problema per tractar de buscar un consens comú pel bé de la nostra localitat; a més d’iniciar un procés de participació ciutadana perquè els veïns i els sectors afectats puguen expressar la seua opinió.
“El que no pot ser és que s’anteposen interessos partidistes abans que l’interès comú de Carcaixent”.

Per a Reiniciem, l’important és que d’una vegada per sempre es dote a Carcaixent dels accessos que la ciutat es mereix; però sobretot que l’actuació que es faça i es reivindique a l’Administració competent siga la prioritària i la més beneficiosa per als ciutadans, el sector industrial i el sector comercial de la nostra localitat, així com que compte amb el màxim consens possible.

Des de Reiniciem ens mostrem contraris al xantatge que han sotmès al nostre poble en dir-nos que o el desdoblament o la via verda, quan són dos projectes completament independents i que no tenen perquè anar de la mà. A més, “ningú de fora de Carcaixent té perquè obligar-nos a determinar quin és el millor accés per a la nostra ciutat, açò, ho hem de determinar els Carcaixentins a través dels representants de la ciutadania i de la participació ciutadana”.
I en aquest sentit des de Reiniciem tenim clara la nostra postura i així la vam exposar en la campanya electoral, al nostre parer, la prioritat en accessos és l’enllaç directe amb l’Autovia i no el desdoblament de l’Avinguda de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here