Comencen les obres de ventilació al Gloria Fuertes d’Alzira

0
400

El pròxim curs escolar, els alumnes i professors del CP Gloria Fuertes veuran disminuïdes les elevades temperatures, causades pels greus problemes de ventilació, que es registraven durant els últims anys en les seues instal·lacions.
Hui, el regidor d’Urbanisme, Fernando Pascual, ha estat present en l’inici de les obres de ventilació creuada que es realitzen al col·legi, com acordaren l’AMPA i els responsables del centre quan es reuniren.
Estes mesures, que tenen com a objectiu millorar la ventilació i aconseguir unes temperatures òptimes a les aules, s’acordaren després de les reunions entre l’equip de govern i la Direcció Territorial de la Conselleria d’Educació. Des del govern es vol recordar que no hi ha cap projecte en la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a reformar el CP Gloria Fuertes, ni per a instal·lar els equipaments necessaris per a reduir les altes temperatures.
Segons Pascual: “Per això l’Ajuntament d’Alzira veu limitades les seues actuacions, ja que el centre no està recepcionat, perquè encara és competència de la Conselleria d’Educació. Malgrat els primers obstacles, s’han posat tots els mitjans econòmics i personals des de l’Ajuntament per a solucionar el problema.”
El regidor d’Urbanisme explica que les obres iniciades hui consisteixen en 7 apertures de ventilació creuada en la partició de cada aula, el muntatge de 7 finestres i reixes de protecció i treballs de pintura. Aquest projecte finalitzarà el 6 de setembre, té un cost de 9.500 euros (IVA inclòs) i serà sufragat íntegrament per l’Ajuntament d´Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here