La mostra «Give me more» trionfa a Algemesí

0
269

L’exposició “Give me More” de Cuqui Guillén triomfa a Algemesí. Els més menuts s’endinsen en l’univers Pop amb tallers de pintura i collage

Pop Art per a l’estiu

L’exposició “Give me More” s’ha convertit en una de les cites culturals ineludibles de l’estiu.  La mostra de Cuqui Guillén, “Give me More” en la Sala d’Exposicions d’Algemesí, comissariada per Álex Villar, ens transmet el moment de plenitud en la trajectòria de l’artista valenciana. Les obres evoquen una etapa de maduresa en la trajectòria de l’artista, un equilibri entre l’estètica i el missatge abordant amb una tècnica exquisida i un realisme impactant com màxima exponent de l’art pop a València.  En ella habita la mateixa audàcia crítica que caracteritzava a l’Equipo Límite del que va formar part en els noranta, però ara sumem una nostàlgia irresistible sobre la cultura chic dels anys cinquanta, una mirada inquietant sobre la infància i una pinzellada orientalista baix la influència del realisme comunista i l’estètica anime.
En esta mostra Cuqui continua sent una reina del pop-art a Espanya, que ha unit l’essència del moviment internacional amb la tradició valenciana del fotomuntatge de Renau o l’al·legoria crítica de l’Equipo Crónica.
Per això la sala ofereix tallers per a xiquets que permeten endinsar-se en la tècnica del collage i la pintura, amb els que desenvolupen la seua imaginació i es converteixen per un dia en creadors d’obres pop a partir de retalls de premsa, acrílics i pintures, component uns murals plens de vitalitat, que poden visitar-se en la pròpia sala d’exposicions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here