El Club de Tir amb Arc d’Almussfes comença la pretemporada

0
442

En la concentració, que es va celebrar a La Nucia, van participar esportistes de tot el país.

Almussafes, a 25 d’agost de 2015. El seleccionador nacional de Tir amb Arc, Hyungmok Cho, va impartir classes de tecnificació als 27 arquers participants en el campus estiuenc de la Federació Valenciana, entre els quals es trobaven 4 esportistes de l’entitat almussafenya. Una combinació de sessions tècniques i físiques van servir per a reprendre els entrenaments després de l’època estival.

Quatre membres del Club de Tir amb Arc d’Almussafes van participar del 17 al 23 d’agost en el III Campus organitzat per la Federació Valenciana de Tir amb Arc, que es va celebrar a La Nucia, Alacant, i que va comptar amb la presència del seleccionador nacional, Hyungmok Cho. Aquesta concentració, que es desenvolupa sempre a l’agost com a nexe d’unió entre una temporada i una altra, va servir per a reprendre l’entrenament dels esportistes, que començaran les competicions d’aquesta modalitat esportiva el pròxim mes d’octubre. En la trobada van participar els almussafenys Ferran Rodrigo, Raúl Miralles, Edgar Ferris i María Gómez, així com l’esportista d’elit membre de l’entitat Nerea López, actualment formant-se en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, qui va formar part del quadre de professors.

Durant aquests set dies, els participants van aprofundir en la part física, amb exercicis de resistència i potenciació, i en la tècnica, que incloïa classes per a millorar el moviment i per a adaptar-se a les condicions meteorològiques. A més, els 27 arquers van tenir l’oportunitat d’observar els seus errors gràcies a l’enregistrament en vídeo de les activitats realitzades, la qual cosa va facilitar tant a entrenadors com a esportistes corregir les fallades comeses durant les sessions de treball. El programa es completava amb la pràctica d’altres esports com el pàdel, vóley platja, i rutes de senderisme per la zona, entre altres activitats.

Durant el cap de setmana, els almussafenys van rebre la visita de l’alcalde d’Almussafes, Toni González, qui els va animar a continuar esforçant-se al nivell al que ho estan fent i a seguir portant el nom de la localitat allà per on vagen. El Club de Tir amb Arc d’Almussafes va nàixer fa ara 7 anys i, segons el seu vicepresident, Marcos López, es troba en un bon moment. “Actualment estem en un nivell bastant alt, podríem estar millor però no ens queixem. Tenim en les nostres files a un campió d’Espanya, Ferran Rodrigo, i a una altra de les nostres integrants en el Centre d’Alt Rendiment Joaquín Blume, Nerea López, per la qual cosa tenim molts motius per a estar contents”, comenta orgullós.

Josep Marí Chiral
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here