Alzira reclama al Govern l’alliberament de l’AP-7

0
348

L’Ajuntament d’Alzira instarà la Generalitat i el Govern de l’Estat a l’alliberament de l’AP-7 i la millora de les connexions amb la Ribera

L’Ajuntament d’Alzira se sumarà a la resta de municipis i administracions que estan plantejant l’exigència de l’alliberament de l’AP-7 i la millora dels accessos en la nostra comarca.

Segons Ivan Martínez, alcalde accidental d’Alzira: “És important que des de les institucions més properes a la ciutadania i els pobles implicats reivindiquem d’una vegada una AP-7 gratuïta, que evitaria costoses inversions i facilitaria millors connexions a empreses i al conjunt de la ciutadania. A més a més, caldria estudiar quines són les connexions més adients i més pròximes a la resta de polígons industrials de la comarca, des de la voluntat del consens de la resta de municipis veïns.”

Per aquestos motius, l’equip de govern presentarà una declaració institucional, a la qual esperem que se sumen tots els grups municipals del consistori, per tal que no es renove la concessió del 2019 a una empresa privada del principal eix de comunicació del País Valencià. De la mateixa manera, des del govern municipal es buscarà l’acord amb la resta de municipis de les dos Riberes per a estudiar quines són les millors connexions i accessos a l’AP-7.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here