Últimes millores al cementeri d’Alzira

0
244

Els lavabos públics del cementeri i una tanca que cerca el recinte exterior són les últimes millores que ha realitzat l’Ajuntament d’Alzira

El regidor d’Urbanisme, Fernando Pascual, ha visitat este matí el cementeri d’Alzira per a comprovar les tasques de millora i adequació que s’han desenrotllat este estiu, amb l’objectiu d’oferir als usuaris unes instal·lacions apropiades.
El govern municipal ha realitzat obres a les dependències que ocupen els treballadors del cementeri i als lavabos públics. A més, ha dut a terme el tancament d’una part del recinte exterior mitjançant una tanca.
Segons Pascual, «Un poble que es precie sempre té un recordatori per a tots els éssers estimats que hui ja no estan entre nosaltres. Hem realitzat estes obres de millora en el nostre cementeri perquè les visites siguen molt més agradables». Estos treballs contribueixen a millorar l’entorn i sobretot l’atenció a una instal·lació pública perquè estiga en condicions òptimes.
El regidor alzireny va reafirmar el compromís adquirit pel govern municipal des de l’inici d’esta legislatura per a dignificar el cementeri. «Una vegada fet el que ens ha semblat més essencial, continuarem renovant el cementeri».

Alzira 25 d’agost de 2015

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here