L’enyorança de les despedides en les estacions de tren / Opinió: Carles Aranda

3
490

Este estiu he tingut l’ocasió d’acudir a l’estació del tren d’Algemesí per a arreplegar a la meua filla i les seues amigues que arribaven carregades de maletes desprès de passar una setmana de vacances.

La meua intenció, com a pare , era esperar-les en l `andana de l’estació ,a peu del tren ,per a poder-les ajudar i ala vegada rebre-les des del mateix moment de la parada del Tren …però lamentablement açò ja no és possible.

La supressió dels interventors de Renfe i la implantació de les maquines que controlen l’accés i eixida dels usuaris dels serveis del Tren impedeixen als familiars i amics acomiadar o rebre als mateixos en l´andana del tren ,just abans de la seua eixida o arribada com a ocorregut tota la vida.

Serà com a conseqüència dels temps moderns i la necessitat d´ estalviar en costos de personal la raó ultima d’estes mesures ,supose ,però reivindique el dret dels familiars i amics de poder despedir als usuaris del Tren com s’ha fet tota la vida: des de la mateixa andana de l’ estació i no esperar-los darrere de les fredes maquines ubicades fora inclús del camp visual on es troba el Tren….

Si la política a de pensar en les persones , cal reivindicar el dret a respectar fins a l’últim moment possible esta separació física i últim contacte visual del nostres estimats.

Admès com era el meu propòsit per la raó també lògica d’ajudar-los a carregar les maletes i equipatges que s’utilitzen moltes vegades.

Tots recordem escenes de cine i televisió on els protagonistes es acomiaden en l´andana de l’Estació del Tren a peu del mateix i com , en no poques ocasions, és en este moment on els mateixos descobreixen el seu verdader amor o diuen la seua ultima frase ….

Ara serà molt mes difícil!!!

Carles Aranda

3 Comentarios

  1. Hola. Tens raó. Tampoc pots ajudar a carregar les maletes en el vagó. Al final ja no saps si és per estalviar-se diners, per seguretat o perquè, però es perd molt la calor humana. P. Martí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here