El nou Alzira causa una bona impressió davant el Villarreal C (1-1) en el debut lliguer

0
629

Bon debut de la UD Alzira que tot i empatar a 1 gol amb el Villarreal C es mostrà molt superior al conjunt groguet en el segon temps. Al descans el marcador ja assenyalava el resultat que seria el definitiu.

El partit va tindre dos periodes ben diferenciats; un primer temps d’absolut domini del Villarreal C encara que va crear poc perill davant el porter Vicent Flor i un segon en el que els alumnes de Dani Ponz amb la incorporació de Gabri per Camarasa, dominà el centre del camp i disposà de clares ocasions per aconseguir la victòria.

L’Alzira anul.là a Casano, el jugador castellonenc que en el primer temps va dirigir el seu equip i es mostrà com un equip agressiu, valent i equilibrat a la recerda del trionf. En el primer minut d’este periode es registrà la jugada més polèmica; el nou davanter blaugrana, David Grande, cau dins l’àrea i tot el camp reclamà la pena màxima però l’àrbitre deixà seguir la jugada. En  el 29 Grande marca des de l’àrea menuda però el gol és anul.lat per fora de joc.

Els Tigres del Xúquer atacaren fins el darrer segon del partit i Paco Tomás ue havia sustituït David López, no va encertar en dos ocasions molt clares a les acaballes de l’encontre.

Bona impressió la causa pel nou Alzira que va meréixer algo més que l’empat davant un molt jove Villarreal C que mostrà molt boens maneres especialment en la primera part.

Alzira: Vicente Flor; Kike, Joan, Fran Giménez, Mallol; Camarasa (Gabri, 46′), Borja (Luis García, 70′); Ubach, David López (Paco Tomás, 75′), Abel i David Grande

Villarreal C: Joan; Miguelón, Ramón, Juan Ibiza, Maldonado; Manu, Casano (Beli, 78′); Pedrito, Chepe, Javi García (Pibe, 64′) i Mario (Simón, 69′)

Gols: 1-0 m. 3 David López, 1-1 m. 13 Pedrito

Àrbitre: El col.legiat riberenc José Luis Lagardera Ventura (La Ribera). Amonestà als jugadors de l’Alzira, Borja i Paco Tomás i a Juan Ibiza per part del Villarreal C.

Partit corresponent a la primera jornada de lliga disputat a l’estadi Luis Suñer Picó davant uns 300 espectadors.Entre els assistents es trobava el president del Villarreal CF, Fernando Roig i el secretari tècnic José Manuel Llaneza que compartiren cadafal amb el màxim dirigent de l’Alzira, Javier Pérez.

Abans de començar l’encontre la penya Gent Blaugrana entregà el trofeu de millor jugador de l’anterior temporada a Quique Soler.

Ponz: «L’auxiliar assenyalà penal»

El tècnic de la UD Alzira Dani Ponz manifestà al final del partit que estava «molt disgustat pel resultat» després d’advertir que el Villarreal C «només ha jugat 14 minuts en el primer temps millor que nosaltres».

Pel que si estava satisfet Ponz era pel comportament de l’equip; «hem llançat 25 balons dins l’àrea i només ha faltat empentar-la, hem fet molst més mèrits que ells per aconseguir la victòria». I l’entrenador blaugrana lamentava especialment que en el primer minut del segon temps no fora castigada amb la pena màxima una falta dins l’afrea sobre David Grande; «el penal ha sigut clar l’auxiliar l’ha assenyalat».

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here