Alzira donarà un ús públic als solars buits de propietat privada

0
358

L’Ajuntament podrà donar, temporalment, un ús públic als solars buits de propietat privada. Ho farà per mitjà d’un conveni amb el propietari, fins que es produïsca la seua venda o construcció, com a fórmula per a rehabilitar i aprofitar l’espai públic.
Així ho va anunciar ahir el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual. Les mesures que es duran a terme “se centraran en la planificació de la ciutat de cara al futur més pròxim, en una perspectiva totalment diferent de la que hem tingut fins ara”.
El regidor de Gestió Urbanística aposta per l’aprofitament d’aquells solars que es troben buits i per utilitzar-los com a aparcaments temporals, amb l’objectiu d’alleujar la falta de places en determinades zones de la ciutat. D’altra banda, també s’estudia la creació de parcs canins en algunes zones de la ciutat, jocs i projectes nous a través de concursos d’idees.
“Els veïns i veïnes guanyaran un espai, de manera temporal, i les persones propietàries podran veure revalorats els seus solars. Tindre illes de terra i males herbes en la ciutat no beneficia a ningú”, assegura Fernando Pascual, qui explica que el govern municipal aposta per la recerca d’alternatives; una manera de revitalitzar l’espai públic i d’aconseguir que la gent s’identifique amb el seu barri o amb el carrer on viu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here