Algemesí rebrá el divendres als voluntaris de Baasneere

0
417

El consistori algemesinenc donarà la benvinguda el pròxim divendres, a les 14.00 hores, als voluntaris que han estat treballant a Baasneere, poble agermanat amb Algemesí. Al mateix temps, es rebrà a Suzann, una de les persones que han estat promotores del projecte i del fet que la iniciativa es portara a terme precisament al poble de Burkina Faso.
L’associació d’Algemesí Solidari ja porta diversos anys treballant per tal de sensibilitzar als veïns i veïnes de la ciutat al voltant de la injustícia i desigualtat que existeix al món. La seua activitat també es centra en incentivar projectes de cooperació internacional. En els últims dos anys s’ha consolidat la iniciativa anomenada “infants d’ací i d’allà” al poble de Baasneere, on s’han portat a terme jocs i activitats per als més menuts durant dues setmanes, coordinades amb monitors d’origen burkinès.
Així doncs, l’Ajuntament d’Algemesí rebrà les persones que han fet possible l’experiència, amb motiu de reconeixement al seu esforç i a la seua solidaritat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here