Alzira rep una subvenció per a campanyes en benefici del comerç local

0
329

La Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat Valenciana ha concedit a l’ajuntament d’Alzira una subvenció de 13.500€ per a la realització d’accions promocionals i activitats de comerç.
Des de la Regidoria de Comerç es valora positivament estes ajudes que van dirigides al finançament d’activitats d’interés públic realitzades per entitats locals, destinada a la consecució d’un benefici, que no suposen l’exercici d’una activitat econòmica en el sentit d’oferta de béns i serveis ni suposen un avantatge econòmic a favor d’empreses i entitats.
Isabel Aguilar, com a responsable de l’àrea de comerç, estima que esta subvenció és necessària perquè amb estos diners es desenrotllaran accions en benèfic del comerç local. Més que mai, en estos moments és necessari impulsar l’economia alzirenya a través del comerç detallista ja que és el motor principal de l’economia
Amb estes ajudes, el govern municipal pretén crear els mecanismes necessaris perquè Alzira tinga un comerç com es mereix la capital de la Ribera Alta. Ara és el moment de promocionar els productes i serveis del comerç i que la nostra ciutat recupere l’impuls que sempre va tindre.
Aguilar manifesta que en la situació d’Alzira, ubicada en un entorn geogràfic en què es localitzen diverses grans superfícies comercials, que són una competència cada vegada més intensa, s’han de plantejar estratègies de dinamització dirigides a millorar l’activitat del comerç del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here