L’alcalde d’Alzira assegura a Mascarell que cap educand es quedarà fora de l’escola

1
351

La Junta Directiva i el president de la Societat Musical d’Alzira s’han reunit amb membres de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira
Hui l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor d’Educació i Infància Pepe Grau han rebut la visita en l’Ajuntament del President de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, i membres de la Junta Directiva per a reunir-se i així escoltar les propostes i inquietuds que té l’entitat cultural més important de la ciutat.
Mascarell ha destacat que una de les carències més importants que l’escola de música de la Societat Musical d’Alzira té en estos moments és la manca d’aulari degudament condicionat per a poder acollir tot l’alumnat nou, ja que l’escola compta en este moment amb més de 500 educands, i puntualitza que «si este problema no se soluciona abans de l’inici de curs, es quedaran sense poder estudiar música 44 alumnes». També han manifestat la falta de subvencions, d’una banda, per a la compra d’instruments i, d’altra, per a poder contractar personal docent i administratiu, així com la negociació per a renovar el conveni entre la Societat Musical i l’Ajuntament d’Alzira.
L’alcalde Diego Gómez ha traslladat al president de la SMA que es donaran solucions a estes qüestions el més aviat possible i ha volgut donar preferència a solucionar l’habilitació d’aules perquè cap educand es quede fora de l’escola.

1 Comentario

  1. Si Diego ha dit que posarà mijans per que cap educand es quede fora, no cap dubte que així es farà. Compromísa compleix els seus «compromisos» i per extensió també els seus socis de govern. Us felicite.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here