El govern d’Alzira es troba amb 1,5 milions de la Diputació però ha de tornar 592.000€ a Montoro

1
279

L’Ajuntament d’Alzira s’ha trobat amb una subvenció de la Diputació de València de 1,5 milions d’euros que no esperava fruït dels compromisos adquirits per l’expresident Alfonso Rus amb els respectius consistoris de les comarques valencianes.

Els respectius departaments municipals estan treballan per presentar els corresponents projectes que deuran ser aprovats per la corporació en el mes de novembre per començar la seua execució abans d’acabar l’any.

Esta inversió s’unirà als 1,9 milions que s’inclouran en els pròxims pressupostos segons ha manifestat l’alcalde Diego Gómez a Riberaexpress. El futur retén policial rebrà el primer impuls del nou govern que ha fixat este projecte entre els prioritaris per a la present legislatura, encara que la ubicació en l’avinguda Luis Suñer elegida per l’anterior equip de govern podria no ser la definitiva.

Per contra el tripartit ha rebut esta setmana una mala notícia del ministeri d’Hisenda en reclamar a l’ajuntament la devolució de 592.000 euros com a conseqüencia «d’una errada de Montoro» segons Gómez que es va equivocar en l’asignació corresponent als municipis de tota Espanya. Uns diners de més que deurà tornar Alzira «bé en tres, bé en deu anys» segons baralla el consistori que ha de tindre en compte una sèrie d’índex econòmics, segons la primera autoritat local.

Gómez recorda que la Generalitat encara li deu 1,5 milions a l’Ajuntament d’Alzira, deute que ja li han reclamat al nou conseller d’Hisenda, l’exalcalde de Muro, Rafael Climent.

Riberaexpress 

1 Comentario

  1. Les bones noticies sempre són ben vingudes,
    A ben segur que es treurà un profit social com no més l’esquerra és capaç.
    Lo de Montoro és vergonyós, seguramment seria una errada de caràcter electoralista. com tantes. No tingau pressa. que encara ens deuen diners.
    Anim Diego. Anim al tripartit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here