El govern de Carlet canvia la imatge corporativa de l’Ajuntament

0
408

El Govern municipal de Carlet ha dut a terme un canvi en la imatge corporativa de l’Ajuntament de Carlet al substituir l’aparença cromàtica del logotip institucional, així com de la resta d’elements en la xarxa i papereria. La modificació s’ha fet per part del Servei Municipal d’Informàtica adaptant el disseny ja existent. L’objectiu del canvi era trobar una fórmula que identificara l’Ajuntament de Carlet com una entitat de tots els veïns i veïnes i sense que este canvi suposara un cost extra a les arques municipals.

Un homenatge a la desapareguda Caixa Carlet

La nova imatge institucional del logotip municipal, en el seu disseny, és la mateixa que existia fins ara variant únicament el color destacat i la família tipogràfica. En este canvi s’ha incorporat com a color bàsic el mateix verd que utilitzava en la seua imatge corporativa la desapareguda Caixa Carlet. D’esta forma s’aprofita per fer homenatge a una entitat històrica que és apreciada per tota la població. “Els colors de l’escut de Caixa Carlet estan en la memòria recent de generacions de carletins, indiferentment del seu color polític”, ha declarat l’alcaldessa Maria Josep Ortega. Des de l’Ajuntament s’assenyala que, a més, este gest és en part una celebració, en diferit, del centenari de la fundació de l’antiga caixa local que es va complir l’any 2009, aniversari que va passar de llarg sense cap tipus de celebració.

El canvi ja ha començat a aplicar-se a la pàgina web i les xarxes socials, i ho farà també així en el nou material d’oficina que haja d’encarregar-se, convivint temporalment amb l’anterior imatge, especialment en els espais públics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here