El cinema d’estiu torna al pati del col.legi Almassaf d’Almussafes

0
384

La comèdia, la fantasia i l’aventura envaeixen el pati del col·legi Almassaf amb la projecció de les pel·lícules programades per l’Ajuntament d’Almussafes per als cinc dissabtes del mes d’agost. El cicle, que combina cinema espanyol, europeu i nord-americà, constitueix l’oferta cultural i d’oci prevista pel consistori per a la recta final de l’estiu.

El passat dissabte 1 d’agost va començar el cicle de cinema estiuenc d’Almussafes amb la projecció de la pel·lícula “Noche en el museo: El secreto del faraón”, la cinta protagonitzada per Robin Williams i Ben Stiller que conta el viatge emprès al costat d’altres companys a Londres per a recuperar la màgia que permet dotar de vida als objectes exposats en la galeria neoyorkina. La setmana següent, el dissabte 8, la pel·lícula d’aquests populars actors va cedir el testimoni a un dels grans èxits de l’any, “El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos”. La superproducció, dirigida per Peter Jackson, va fer les delícies dels aproximadament 100 espectadors reunits.

Des d’ara i fins a final de mes, els almussafenys podran seguir gaudint cada dissabte a partir de les 23h d’una nova història de tall familiar en el pati del col·legi Almassaf. Aquest dissabte 15 es projectarà l’alemanya “Los cinco y la isla del tesoro”, adaptació d’un dels llibres de la coneguda col·lecció infantil i el dissabte 22 la francesa “Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?”, que narra les aventures d’un matrimoni catòlic amb quatre filles. La programació, dissenyada per la Regidoria de Cultura, conclourà el dissabte 29 amb la pel·lícula espanyola “Perdiendo el norte”, àcida crítica de la situació que viuen els joves quan emigren a altres països a la recerca de treball.

Els espectadors, que accedeixen gratuïtament i disposen en tot moment d’una persona contractada pel consistori cuidant el recinte, poden entrar menjar durant l’emissió de les pel·lícules, que es projecten en format Blue-Ray sobre una pantalla que ocupa una àmplia superfície.

Josep Marí Chiral
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here