Sergio, Alberto i Roberto d’Alzira guanyen a Piles la final de raspall

0
287
Al trinquet de Piles es van jugar, el passat divendres, les finals de lliga de raspall, tant juvenils com professionals, dos partides molt igualades. Amb poc minuts per a complir-se la 1 de la nit, faltaven minuts, començava el plat fort, la final de la XXII Lliga Professional de raspall, els rojos guanyaren la reballada i triaren traure, la càtedra deia que la partida seria molt igualada i guanyaria qui tinguera la treta, i aquesta vegada no es van enganyar.

 

Foto: Jordi Nadal

De roig l’equip de Genovés representat per Sergio del Genovés, Alberto d’Aielo de Rugat i Roberto d’Alzira, i de blau, l’equip de la Llosa de Ranes format per Guille d’Alzira, Moro d’Alcàntera i Tonet ll del Genovés.
Presentació dels finalistes. Foto: Jordi Nadal.
Amb els jugadors xopats de suor només de l’escalfament, començaren fent el joc els rojos, un joc fàcil, els blaus pareixien descol·locats, tant que van donar de 10 per als rojos, amb la treta igualaren els de blau entrant en la partida, canviant fins i tot la postura. El rojos passaren al dau i feren joc, fent després també el del rest i trencant la partida, dos jocs molt disputats però que caigueren del costat roig, amb un gran Sergio, els rojos eren superiors. Els blaus amb un combatiu Moro trencaren el joc des del rest i posaren emoció, no es donaren per vençuts i es posaren 15-10, tenien la treta per a igualar, i després d’un joc molt disputat, acabaren perdent-lo, 20-10 i l’últim joc més ràpid.Finalment, 25-10 per als rojos representant l’equip de Genovés en una gran partida de tots, els veterans mitgers a un gran nivell, els punters demostrant que hi ha futur, i els rests donant-ho tot on entre els dos va destacar Sergio, el rest del Genovés està a un gran nivell i amb la seua bolera i gran rebot va ser determinant en la partida.

Gran nit de pilota i molta calor, amb el trinquet de gom a gom, on a les 2 i quart de la nit finalitzava una gran vetlada.

Trinquet de Piles durant la final. Foto: Jordi Nadal.
Vercher i Javier Campions de la Lliga JuvenilAbans de la final professional, cap a les 23 h començava la final de juvenils que enfrontava Vercher de Piles i Javi de Càrcer de roig, contra Badenes i Ibiza de Xeraco. Una final dominada pels rojos, però on els blaus no es van donar mai per vençuts, amb una gran partida de Vercher.

Laveupv.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here