Joan Baldoví segon polític millora valorat segons el CIS

0
215

El diputat de Compromís en el Congrés ha resultat ser el segon polític millor valorat, segons el baròmetre fet públic hui pel CIS. Baldoví incrementa de forma notable la seua valoració ja que ha passat de tenir una mitjana de 2,87 a fregar el 4

Joan Baldoví ha resultat ser el segon polític millor valorat segons el recent baròmetre que acaba de fer públic el ‘Centro de Investigaciones Sociológicas’ (CIS). Baldoví ha incrementat de forma notable la seua valoració, ja que ha passat de tenir una mitjana de 2,87 a quasi fregar el 4. Enric Morera ha apuntat en les xarxes socials al respecte que “Baldoví té una millor valoració que altres líders ‘nacionales’ que estan tot el dia en la televisió”.
Aquest baròmetre, elaborat entre l’1 i el 9 de juliol, és el primer que realitza el CIS després de les passades eleccions autonòmiques i municipals les quals van conduir a un canvi de govern al País Valencià després de tantes legislatures sota govern popular. Com es desprèn, el diputat de Compromís Joan Baldoví (3,89) és el segon líder millor valorat, només per darrere de l’actual presidenta de Navarra i exportaveu de Geroa Bai, Uxue Barkos (4,72)

Extracte del document del CIS
EP / Laveupev.com

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here