Alzira no cobrarà l’ORA els dissabtes d’este mes

0
279

L’Ajuntament d’Alzira ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària de la zona ORA per a no cobrar els dissabtes del mes d’agost

Des del govern alzireny s’ha realitzat la proposta a l’empresa Gest-Park, concessionària de la zona blava, perquè durant els quatre dissabtes que resten per a finalitzar el mes d’agost no es cobre l’estacionament en estes zones.
Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, valora positivament l’acceptació d’esta proposta per part l’empresa concessionària. “Esta acció pretén donar facilitats als visitants que durant este mes vinguen els dissabtes a realitzar les compres en el comerç local”.
Es tracta d’una prova experimental per a avaluar si, amb esta mesura, es beneficia el comerç local i, a la mateixa vegada, s’allibera del pagament també els residents de les àrees pròximes a la zona blava.
Segons Pascual, “després del mes d’agost intentarem introduir alguns canvis consensuats amb l’empresa que oferix el servici, amb la finalitat de millorar la imatge actual d’esta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here