Algemesí obrirà el cementeri municipal diumenges de vesprada

0
276

L’Ajuntament d’Algemesí obrirà el cementeri municipal també els diumenges de vesprada si els familiars així ho demanen

Fins ara, l’Ajuntament d’Algemesí no tenia obert el cementeri els diumenges a la vesprada ni tenia cap servei especial que poguera cobrir la necessitat de soterrar un familiar en eixa franja horària.

En eixe sentit, les famílies que veien perdre la vida d’un dels seus membres un dissabte de vesprada-nit havien d’esperar pràcticament fins dilluns per poder soterrar-lo. En conseqüència, s’allargava una situació ja de per si dolorosa i a més augmentava l’angoixa i el pesar que suposa la mort d’un ésser estimat per a qualsevol persona.

Resulta complicat entendre que un gest tan senzill de realitzar no s’haja considerat amb anterioritat, tenint en compte la quantitat de diners que s’han destinat a altres aspectes que no semblen haver tingut una gran demanda o un interés generalitzat entre la ciutadania. Ara, l’Ajuntament d’Algemesí s’ha compromés a obrir el cementeri municipal en aquells casos en què els familiars ho demanden.

En eixa mateixa línia, el regidor de Serveis Públics i Cementeri, Antonio García, afirma que “es tracta d’un xicotet gest que no requereix un esforç significatiu per al consistori i que, no obstant això, evitarà a les famílies passar el mal tràngol d’allargar un dia més l’angoixa causada per la mort d’una persona estimada”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here