Una moto especialitzada intensifica la neteja d’excrements de gos a Alzira

0
379

L’Ajuntament d’Alzira enceta una campanya de neteja a Alzira, intensificant la neteja d’excrements de gos
La regidoria de Serveis Públics s’ha marcat l’objectiu de tindre una ciutat més neta. El regidor responsable, Fernando Pascual, considera que una de les principals queixes, extensiva a tots els barris de la nostra ciutat, és l’existència d’excrements de gos en la via pública.
Pascual anuncia que durant este mes s’intensificarà i es posarà en funcionament una moto especialitzada en aquest tipus de neteja, disminuint així la brutícia als nostres carrers i parcs.
La campanya de neteja es prolongarà al llarg de l’estiu, època en que la calor incrementa l’olor que produïxen les defecacions dels gossos als carrers. «Hem de ser conscients que vivim en societat i per això cal respectar unes normes, el civisme ha d’imperar, sinó aquestes mesures no serviran de res», afirma el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here