Un pilotari d’Alzira serà campió de la Lliga Professional de Raspall

0
424

Guille i Roberto s’enfrontaran en la final a Piles

El torneig més important de la pilota valenciana en la modalitat de raspall a nivell professional, arriba a la fi. El proper divendres 7 d’agost s’enfronten a la final dos alzirenys, Guille i Roberto. Cadascú amb els seus equips, Guille, Moro (Alcàntara) i Tonet (Genovés) contra l’equip de Roberto, Sergio (Genovés), Alberto (Genovés).
A la primera semifinal disputada a Bellreguard d’aquest prestigiós torneig, on han participat totes les grans figures del raspall com ara, Waldo (Oliva), Coheter (Simat) o Moltó ( Barxeta), jugaren els equips de Guille contra Ian (Alcàntara), Canari (Xeraco) i Miravalles (Genovés) aconseguint una gran victòria per part de l’equip del nostre jugador local, 25-10, amb una més que destacada actuació de Guille.

A la segona semi-final, jugada el passat divendres a la Llosa, l’equip de Roberto va guanyar amb un concloent resultat de 25 a 0 a l’equip de Punxa (Piles), Sanchis (Montessa) i Gabi ( Pobla del Duc) amb una gran actuació del nostre pilotari, com és habitual en ell.

La final es presenta d’allò més igualada, doncs si l’equip de Guille parteix com a favorit per ser l’equip en acabar en primer lloc a la lliga regular, també s’ha de dir que l’única partida que van perdre va ser precisament contra l’equip de Roberto. Cal destacar el mèrit dels dos pilotaris d’Alzira per arribar a ser professionals de la pilota, dins de l’empresa VALNET, en una ciutat com Alzira on la pilota no es viu de la mateixa manera que a les comarques de la Costera o la Safor.

Esperem que aquest èxit impulse a altres joves de la ciutat a practicar aquest esport centenari al nostre país. Desitgem molta sort als dos jugadors locals, en la final més important, sens dubte, per a ells. De segur que en vindran moltes més.

Víctor Villalba Pellicer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here