Reiniciem critica «l’autoritarisme» del govern de Carcaixent

2
385

Estem d’acord en què cal canviar el sistema de productivitats; però no es pot fer amb “nocturnitat i alevosía”, el 31 de Juliol a última hora del matí i de forma imperativa.

Des de Reiniciem manifestem la nostra total disconformitat amb les formes que ha utilitzat l’equip de Govern (Compromís) per a eliminar els complements salarials que cobraven els treballadors de l’Ajuntament de Carcaixent.
“Amb aquestes formes, l’única cosa que han aconseguit és criminalitzar als funcionaris de l’Ajuntament per a tractar de distraure a l’opinió pública per a tapar les seues vergonyes”.

A més, entenem que ha existit mala fe per part de Compromís en anunciar aquesta mesura imperativa el 31 de Juliol a última hora del matí, sense negociació prèvia amb els representants dels treballadors i tampoc sense escoltar l’opinió dels representants dels diferents grups polítics.
“Una trucada telefònica de dos minuts per a notificar la decisió no és la millor forma de gestionar l’Ajuntament ni de cercar el consens que tant pregonen”.

Reiniciem, considera necessari (i així ho portava en el seu programa electoral) abordar una reforma en el sistema del cobrament de productivitats del personal municipal, si bé, amb formes totalment diferents; per açò, ja presentarem el passat 15 de Juny un escrit a l’equip de Govern en el qual demanàvem que a causa de la gestió realitzada fins al moment, es realitzara una nova relació de llocs de treball amb la seua corresponent valoració perquè es donara normalitat i sensatesa a l’assumpte.

Per a finalitzar, dir que Compromís ha actuat de forma completament autoritària, demostrant amb açò una falta de sentit democràtic; per açò, des de Reiniciem instem a que l’equip de Govern recapacite i òbriga un període de negociació amb tots els agents implicats per a cercar un acord que compte amb el major consens possible.

2 Comentarios

  1. Jo estic d’acord en el fondo de la questio que es lo verdaderament important, tal vegada les formes no siguen les correctes, pero done el meu suport al equip de gobern a pesar de no ser sant de la meua devocio.
    Les nominas tener que ser correctes i d’acord en la legalitat i si uno te que cobrar 900 ó 1.500 eur. pues es lo que hya i si no esta conforme pues aver pedido muerte.

  2. El concepto y el fin por el que los funcionarios cobraban estos 180€, era correcto pero inmoral, no se puede jugar con la salud de las personas y privarlas de sus derechos, los funcionarios acudían a trabajar con la pierna escayolada, con el brazo en cabestrillo, con fiebres altas, el permiso de fallecimiento de familiares allegados trataban de reducir al máximo los días de permiso, disculpaban la asistencia a bodas de sus propios hermanos, en fin que la Lola logró quitar, sino todos, la mayoría de derechos adquiridos en huelgas y manifestaciones, todo por 180€ miserables euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here