Alzira amplia l’oferta de tallers a la Casa de la Cultura

0
428

Taller indum valenciLa regidoria de Cultura amplia  l’oferta dels cursos de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i dels tallers de la Casa de la Cultura.

A partir d’octubre s’obrirà la inscripció per als tallers i programes de la Casa de la Cultura que ofereix l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques. Aquelles persones interessades podran apuntar-se a les següents activitats:

  • Taller d’artesania: on s’experimenta amb tècniques i materials molt diversos amb els quals s’elaboren treballs creatius útils per a la vida quotidiana o purament estètics.
  • Taller de ceràmica: A les classes de ceràmica s’aprèn una gran varietat de tècniques per a treballar el fang, com socarrats, corda seca, esmalts, trencadís, etc., amb les quals s’obtenen objectes decoratius i escultures ceràmiques.
  • Taller de restauració de mobles antics: taller on s’aprèn a restaurar mobles vells amb diferents tècniques i materials.
  • Taller de moda i confecció: compta amb dos nivells d’aprenentatge. Adreçat a aquelles persones interessades en adquirir els coneixements i tècniques bàsiques per a fer retocs i confeccionar peces de roba.
  • Confecció d’indumentària tradicional valenciana: pretén apropar als interessats coneixements bàsics per a la realització de vestimenta tradicional. Cal tenir coneixements previs de costura.
  • Classes de pintura i dibuix: dirigit a xiquets/es i grups de joves i adults (compta amb diferents nivells de dificultat). Enguany s’ofereix una novetat per a alumnes més avançats; es tindrà la possibilitat d’introduir-se en l’aprenentatge dels rudiments de la ceràmica.

Cal destacar també que s’acollirà, per segona vegada, el projecte “Art, creativitat i creixement personal” que compta amb un component terapèutic inspirat en «l’arterapia» que ajuda a millorar l’autoestima i les capacitats de relació de les persones. Aquest projecte va destinat a la ciutadania que està sent atesa pel Departament de Serveis Socials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here