L’Alzira fitxa a Robert fill del mític Paco Camarasa

0
386
Robert Camarasa
Robert Camarasa

La UD Alzira ha fitxat a Robert Camarasa, fill del mític defensa central del Valéncia, Paco Camarasa. Robert, que va complir 20 anys el passat dissabte, juga de migcampista defensiu i la temporada pasada va militar en les files de la UD Almansa.

Fa dos temporades jugà en el Juvenil de Divisió d’Honor del Levante on va exercir de capità.

Robert Camarasa ha estat, recentment, a proba amb el Mestalla de Curro Torres i arriba a l’Alzira per reforçar el centre del camp blaugrana, segons ha informat a Riberaexpress el president del club Javier Pérez.

Paco Camarasa va jugar fa 26 anys al Suñer Picó sustituïnt a Bossio en un amistòs de pretemporada. I fa 16 anys tonrà a jugar en Alzira amb el Mestalla, amb 32 anys, quan es recuperava d’una llarga lesió.


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here