Les aules del Gloria Fuertes gaudiran de ventilació creuada a setembre

0
425

L’Ajuntament d’Alzira realitzarà les obres de ventilació del CEIP Gloria Fuertes per a disminuir les altes temperatures que patix el centre.

L’Ajuntament d’Alzira i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport han pogut constatar en l’última reunió que, fins ara, mai ha existit un projecte de reforma del CEIP Gloria Fuertes, contràriament al que els anteriors governs de la ciutat i de la Generalitat havien anunciat tantes vegades.

El centre educatiu arrossega, ja fa alguns anys, un seriós problema amb les temperatures que es registren en les seues instal·lacions, per falta d’una bona ventilació. Estes deficiències no han sigut tractades adequadament ni ha existit la voluntat sincera de solucionar-les.

Des de l’inici de la legislatura, l’Ajuntament d’Alzira ha treballat decididament per tal de mitigar els problemes del centre. Recentment l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor d’Educació, Pepe Grau, han mantingut una reunió amb responsables de la Direcció Territorial de la Conselleria d’Educació, en la qual s’acordà iniciar les obres de millora en les susdites instal·lacions.

Anteriorment, ja es va produir una primera reunió entre l’AMPA, la Direcció del centre i el nou equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira, en què es va adquirir el compromís de millorar la situació que està patint el col·legi.

Després d’analitzar la situació amb els tècnics i departaments corresponents, es realitzaran les obres per a permetre la ventilació creuada a les aules.

Gràcies a la intensa dedicació de totes les regidories i a la col·laboració del nou govern de la Generalitat, es realitzaran les primeres obres al susdit centre. Estes començaran el 24 d’agost i finalitzaran abans que comencen les classes, el 4 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here