Alzira obri noves borses de treball per a professorat de tallers

0
254

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat les bases per a la creació de  noves borses per a més tallers de la Casa de la Cultura de les especialitats de Belles Arts, Ceràmica i Artesania, mitjançant sistema de concurs.

L’objectiu d’aquestes bases es regular la selecció de personal per a la seua incorporació en una borsa de treball de professors per als tallers de la Casa de la Cultura. La relació de serveis serà d’un taller complert per cada aspirant.

El termini de presentació d’instàncies es del 31 de juliol al 10 d’agost. Les bases generals i específiques i model d’instància es facilitarà en la oficina d’informació municipal, també en la web municipal www.alzira.es, i es presentaran per Registre General d’Entrada.

Per a Ivan Martínez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica: “Continuarem avançant en aquestes línies prioritàries centrades en els aspectes de treball i en la posada en marxa de plans d’ocupació, així com la creació de borses de treball.”

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here