El poble d’Alberic i centenars de motoristes acomiaden hui a Bernat Martinez

1
548

Nombrosos veïns, familiars i amics estan desfilant des de les 10 del matí per la capella ardent situada al saló de plens de l’Ajuntament d’Alberic per tal de donar l’últim adeu al seu pilot Bernat Martinez qui va trobar la mort la pasada setmana en un tràgic accident a Laguna Seca (EEUU).

L’alcalde d’Alberic Toño Carratalá ha destacat davant els mitjans de comunicació que Bernat ha sigut «una persona sencilla i que passarà a la història com un ídol i un exemple per als joves».

Álex pilot també de superbikes com el seu germà, ha tingut el detall d’agrair als mitjans de comunicació la seua presència així com el tractament donat a la trista notícia.
Gran entre els grans
En el Llibre de Condoléncias es poden llegir qualificatius plens d’emotivitat procedents de familiars, veïns i companys; «Pel millor pilot de la meua vida, per un gran». «Sempre seràs el millor, te volem, has sigut el millor cap d’equip del món». «Era bondat, generositat, sensibilitat i força». «Gran entre els grans», entre d’altres.
La visita a la capella ardent s’allargarà fins les 10 de la nit segons les previsions de les autoritats locals.

L’endarreriment en l’arribada del cos ha provocat que la corporació allargar els tres dies de dol fins que el pilot siga soterrat demà dissabte al cementeri local.

Demà pel matí, al voltant de les 8:30 hores, el féretre eixirà d’Alberic en direcció al circuit “Ricardo Tormo” de Xest, escoltat per la Guàrdia Civil.
La Direcció General del Circuit, ha preparat diversos actes d’homenatge davant la torre de control presidida per la imatge de Bernat Martínez i el lema “PerSempreBernat76,” on, no faltaran membres del Moto Club Alberic i d’altres aficionats del poble que han volgut sumar-se a l’homenatge. Continuarà amb la firma en el llibre de condolèncias de pilots i autoritats. Tot seguit el cotxe fúnebre dará la volta a la pista, acompayat pels aficionats amb les seus motos.
La comitiva tornarà a Alberic, donat que a les 11:00 hores està prevista la misa funeral, en la Parròquia de l’Espíritu Sant.

1 Comentario

  1. Ui ya has arribat al poble que elva vorer triunfar com a piloto yo encara manrrecorde cuant anava al camp de cros que erem uns crios y tu volaes en cada rampa y en la meua memoria smpre esquedara les vesprades que anava alli a voret atu y al teu germa y el dia que vingue el tal lozano a entre anar entu y li demoatrares qui era el rey en ise camp de cros despues en la zip y en la runner en totes les motos que agarraes eres el amo ya podien ferte tapo com en xativa cuant ana escalera en el seu equip y el seu companyer te fea tapo pero hasta que tu digueres prou y en dos voltes ya anaes primer no niabia qui te puguera guanyar ya podien portar al millor se supermotard que ai estabes tu pera plantarlos cara y demostrarlos que tu eres el rey tame de supermotard despues conseguires correr en el mundial de moto2 y en tanta mala sort que no tenies equipo per a despuntar sino mes de uno haberen tremolat de voret per darrere de ells y ara que habies conseguit lo que tu portaes luchant durant mols anys que era correr contra els grans pilotos una injust accident delque tot el poble plora per tu y pilots espanyols que te coneixien ploren per tu y aunque seme fa molt pesar dirte adeu amic BERNAT yo no te dic un adeu te dic que ens tornarem a vore y te tornare avore donat gas a una gran moto y estaras rodan contra els millors y demostranlos que tu eres el rey de lez dos rodes PERSEMPRE76

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here