Més Algemesí reclama al govern local que «no» confonga als veïns

2
445

En un comunicat oficial s’atribueixen falsament el mèrit de rebaixar unes taxes que no poden acordar sols sinò amb el suport d’altres forces polítiques

Des de M+S ALGEMESÍ volem mostrar el nostre gran malestar per la utilització partidista de la pàgina web municipal i de la regidoria de comunicació a favor únicament i exclusivament d’autobombo de la imatge de l’equip de govern. Ja férem arribar una queixa semblant a l’anterior gabinet de premsa popular, i ara es torna a repetir el mateix fet.

Ens ha sorprès desagradablement que s’utilitze un canal oficial per enganyar a la ciutadania i fer-los veure una cosa que no és. A la pàgina web municipal podem llegir el següent titular “L’equip de govern d’Algemesí rebaixarà la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic”. Eixe titular és totalment fals i enganyós. És cert que l’equip de govern porta a plenari eixa proposta, però no és menys cert que ells sols no poden rebaixar la taxa. La taxa no la rebaixarà l’equip de govern, sinó que la rebaixarà el plenari amb els vots de l’equip de govern i almenys un dels partits que estem fora de l’equip de govern. En la Comissió ja manifestàrem el nostre vot afirmatiu a la seua proposta i per tant saben perfectament de la nostra intenció d’aprovar-la. Que després d’això titulen la notícia així, silenciant que almenys també nosaltres fem possible tal rebaixa, resulta indignant i és pura manipulació. A més falta saber també quina serà la posició del PP que tampoc veia amb mals ulls la proposta.

El seu mèrit és haver fet la proposta, i ningú els ho nega. Valorem molt positivament la seua iniciativa i per això pensàvem donar suport, però no podem tolerar que s’atribuisquen un mèrit que no els pertoca en exclusiva, ni que envien un comunicat oficial que menysprea per omissió a la resta d’actors de la decisió. Sembla ser que l’equip de govern no és conscient que està en minoria i que ha de comptar sempre amb el suport d’algun altre partit. Ens hem ofert a donar suport a les seus iniciatives, però no sols hem d’estar d’acord amb el contingut, sinó també amb la forma, i en aquest cas l’equip de govern ha perdut totalment les formes. Si volen el nostre vot caldrà que respecten totes dues vessants, i per això aquesta vesprada el grup municipal mantindrà una reunió d’urgència per analitzar la situació creada.

Lamentem que comencen tan prompte a practicar eixa política de distorsió informativa que ha fet que els mitjans de comunicació comarcal els atribuisquen un mèrit que aritmèticament no pot ser sols seu. No poden utilitzar els comunicats oficials partidàriament amb la intenció d’ocultar-nos a la resta. Esperem doncs en el dia de hui algun tipus de rectificació d’aquest fals titular, ja que seria una llàstima que la manca de tacte de l’equip de govern els impedira culminar adequadament una proposta que ningú nega que siga seua.

2 Comentarios

 1. El titular no és fals.
  I M+A, haver entrat al govern. És el que té no poder dur la iniciativa. No es pot bufar i engolir alhora.

 2. Hem pareix d’un subrealisme de película que no tingueu el valor de ajudar a governar per a la ciutadania d’Algemesí, aquella que confiava en vosaltres, i vulgueu viure de possar-se medalles o de jugar a ser inspectors.

  Esteu fent el error més gran de la vostra vida, espere que no tardeu massa en adonar-se de que els votants volem als 4 regidors treballant per al poble desde el govern.

  Vos agrada en excés saber que teniu el poder de la votació final als plenaris, és una sensació tan efímera que en 4 anys s’arrepentireu.

  Ni treballa ni deixa treballar. Vos falta més humiltat i aprendre a treballar en equip..
  Aborriu ja amb tanta parrafada filosófica! Senyores i senyores.. Que estem a l’ajuntament no a una convenciò d’erudits..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here