L’EPA d’Alzira trasllada al nou govern les necessitats «més urgents»

0
416

Els directius de l’Escola Permanent d’Adults traslladen a l’equip de govern les necessitats més urgents del centre de cara al nou curs
Al llarg de les últimes setmanes s’ha estat realitzant una visita a tots els centres educatius de la nostra ciutat. Per concloure esta sèrie d’encontres, l’equip de govern s’ha reunit amb el directius de l’EPA (Escola Permanent d’Adults), Enric Valor, i al mateix temps ha visitat les instal·lacions per conéixer de prop les necessitats d’este centre educatiu.
Encara que les obres de millora d’este immoble són recents, hi ha encara certes carències a les quals cal donar solució.
La falta de conserge, figura essencial per a la vigilància de qui entra i ix de l’escola, és una de les demandes que s’arrastra des de la posada en marxa del centre i que encara no s’ha vist materialitzada; una de les qüestions que més preocupa és la falta de neteja del centre, ja que només hi ha assignat un dia a la setmana per a eixa faena; també s’ha tractat de la necessitat de retirar el fibrociment que hi ha en la part exterior, i que ha quedat com a lloc d’ús públic per als ciutadans. Un altre tema ha sigut estudiar la possibilitat de tindre una clau que els done accés al soterrani de l’escola, ja que sembla que l’anterior equip de govern ho utilitzava com a magatzem municipal.
Des de l’equip de govern s’ha pres el compromís de buscar eixida a totes les necessitats i plantejaments que s’han proposat. El que es té clar, tant des de la part educativa com des de la banda política, és que l’EPA deu ser un centre de referència per a la nostra ciutat i per a la nostra comarca, perquè és l’únic que es dedica a impartir la docència per a adults.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here