Dos joneguers d’Algemesí participaran en la pròxima Setmana Taurina

0
336

Les festes tindran lloc del 19 al 27 de setembre. El divendres 18 de setembre a les 21 hores tindrà lloc el “xupinazo” en el carrer Muntanya

Dos joneguers algemesinencs estan anunciats en el cartell de la pròxima edició de la Setmana Taurina que s’ha presentat en el claustre del Museu de la Festa. Es tracta de Jorge Expósito, triomfador de l’any passat, i de Daniel Martínez, que està actualment en l’Escola Taurina de València.

El futur del toreig passa un any més per la plaça d’Algemesí. Del 19 al 27 de setembre tindrà lloc una nova edició de la Setmana de Bous amb nou corregudes de jònecs, dos d’elles sense picadors per a alumnes de les escoles taurines i una altra de toreig a cavall que tancarà la fira el diumenge 27 de setembre.

El torejador de jònecs local, Jorge Expósito, intervindrà el diumenge 20 de setembre amb dos jònecs de Guadalmena en una vesprada en què està anunciat junt amb Juan Antonio Comes. L’altre algemesinenc és Daniel Martínez que farà l’entrada en la plaça de la seua ciutat el dimarts 22 de setembre en un dels festejos reservats per a alumnes de les escoles taurines.

Un any més, la plaça d’Algemesí reuneix els torejadors de jònecs més importants de l’escalafó taurí com són Cristià Climent, Pablo Aguado, David de Miranda, Joaquín Galdós, Miguel Ángel Silva, Clemente, Filiberto, Ginés Marín, Álvaro Lorenzo, Varea i els toreros a cavall Joao Moura i Rubén Sánchez.

En l’apartat d’espectacles nocturns es van presentar les actuacions de David Civera, Los Chichos, l’Orquestra Mòdena, Supersingles, el Gran Prix Romà, Disoc Festa Monster, un concurs de retalladors i una nit de becerrades cadafaleres.

El cartell anunciador de la Setmana Taurina ha sigut obra d’Álvaro Talens Gil, guanyador del concurs convocat per a anunciar les festes. Tampoc faltarà el “xupinazo” que es durà a terme el divendres 18 de setembre a les 21 hores en el carrer Muntanya.

El president de la Comissió Taurina, Alberto Fernández, ha destacat el treball dut a terme des de la comissió per a confeccionar el cartell de festes. “Pel que als torejadors de jònecs estaran els millors del moment, i apostem pels valencians per als dos caps de setmana”.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat la importància del mes de setembre a Algemesí: “El cartell presentat és més que respectable amb la dificultat afegida de la crisi. El bon fer de la comissió ha quedat demostrat un any més i els aficionats taurins d’Algemesí i de fora podran gaudir de les nostres festes».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here