Carcaixent organitza una campanya de prevenció d’incendis

2
315

Les jornades formen part de la campanya de prevenció d’incendis forestals de la Regidoria de Medi Ambient per a aquest estiu

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat per segon any consecutiu unes Jornades de Prevenció d’Incendis forestals i autoprotecció per formar a les veïnes i veïns de les urbanitzacions sobre com actuar en cas d’incendi forestal. Les jornades se celebraran este divendres de vesprada a La Barraca per als veïns i veïnes de Santa Marina i el dissabte de matí per als de les zones residencials de Puig Gros i els Amics. La pròxima setmana tindran lloc a la urbanització de Sant Blai.

Cada una de les sessions tindrà una part teòrica i una pràctica amb una durada total de quatre hores. En la primera part, es realitzarà una introducció a la problemàtica dels incendis forestals i s’explicaran les mesures de prevenció i protocols d’actuació en cas d’emergència. Després completaran la part teòrica amb l’aprenentatge pràctic de l’ús de les eines bàsiques d’extinció que poden disposar en el seu habitatge o urbanització. Les jornades estan impartides per un tècnic especialista en enginyeria forestal, la seua assistència és totalment gratuïta i no cal inscripció prèvia

Paula Lozano, regidora de Medi Ambient ha explicat que, a banda de les jornades, s’estan duent a terme per part de l’Ajuntament les tasques en matèria de prevenció d’incendis forestals corresponents. D’aquesta manera, s’està procedint a la neteja de barrancs i dels perímetres de les urbanitzacions. La regidora ha volgut destacar que la formació de les veïnes i veïns és molt important no solament per dur a terme una bona prevenció sinó per a saber què fer davant dels possibles imprevistos on la rapidesa d’actuació pot esdevindre fonamental.

Les jornades tindran lloc:

Lloc Dia hora LLoc
Santa Marina i
La Barraca 31/7 18:30 Ambulatori Aigües Vives
Puig Gros i els Amics 1/8 10:30 Dipòsit Els Amica
Sant Blai 8/8 10:30 Restaurant Sant Blai

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent
Plaça Major 1,
46740 Carcaixent (Valencia)
Telf. 962457633
comunicacio@ayto-carcaixent.es

2 Comentarios

  1. Bona vesprada,

    el procediment seguit en la l’adjudicació de les jornades ha sigut l’habitual: es va convidar a tres empreses del sector especialitzades en la matèria a que presentaren una proposta seguint unes pautes establertes per la Regidoria de Medi Ambient. De les quals, es va rebre resposta de dos d’elles sent l’opció més adequada, tècnica i econòmicament, la que es va escollir. L’empresa que està encarregant-se és Medi XXI, una empresa de Carcaixent que coneix perfectament la problemàtica del terme municipal en matèria de prevenció d’incendis forestals.

    Davant qualsevol altre dubte podeu enviar un mail a governobert@ayto-carcaixent.es

    Salutacions,

    REGIDORIA DE MEDI AMBIENT AJUNTAMENT DE CARCAIXENT

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here