Alzira sancionarà els veïns que tiren deixalles als abocadors incontrolats del terme

0
374

El govern d’Alzira neteja els abocadors incontrolats i sancionarà a qui incórrega en esta mala pràctica
A Alzira hi ha, desafortunadament, diversos abocadors incontrolats que acumulen tot tipus de deixalles, que provoquen brutícia i insalubritat.
Per d’acabar amb esta mala pràctica, des de la Regidoria de Serveis Públics, va a posar-se en marxa un pla de treball per a retirar els enderrocs i efectes, i deixar eixos llocs nets de brutícia.
Com que esta pràctica no està permesa es farà un seguiment exhaustiu d’estos abocadors; en cas que algú siga sorprés abocant restes en llocs incontrolats serà sancionat. Per tal que tots els ciutadans estiguen assabentats, s’instal·laran uns cartells que contindran la informació de prohibició d’abocaments incontrolats, així com de la sanció a la qual podran enfrontar-se en cas de fer cas omís de la normativa.

Civisme
El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, fa una crida per a complir la normativa, «Hem de ser cívics i no embrutar el nostre entorn». Per a les deixalles cal utilitzar l’Ecoparc; per als efectes inservibles hi ha la possibilitat de l’atenció diària de recollida de trastos, cridant al 96 2417454 per a concretar el moment en què els operaris poden passar a arreplegar-los.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here