Alzira inicia les converses per renovar el conveni am la Universitat

0
409

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora d’Esports, Cultura i Sanitat, Aida Ginestar, es van reunir ahir amb el rector i el vicerector de la Universitat de València (UV), amb l’objectiu de tractar alguns dels temes que afecten tant la nostra ciutat com la UV.
A la reunió es tractaren diversos punts, un dels quals va ser la revisió del Conveni Marc de col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira. Durant la conversa, es repassaren alguns punts de l’acord, com són la implantació a Alzira de cursos acadèmics, que es troba a l’apartat Universitat i Societat; la publicació del llibre Història d’Alzira, dins de la col·lecció Història i Geografia Local de la Universitat; o l’inici d’un projecte o pla de protecció, regeneració i recuperació d’espais emblemàtics d’Alzira, com la Muntanyeta del Salvador i la Murta.
El lliurament dels Premis Literaris Ciutat Alzira va ser altre dels temes de la reunió, en la qual es comentà que la gala se celebrarà el dia 13 de novembre i que, probablement, hi acudirà el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo.
D’altra banda, amb el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosillo, es comentaren propostes concretes sobre temes relacionats amb l’extensió universitària a Alzira o els cursos de Capacitació del Valencià, entre altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here