Vaga indefinida a Torró Pan de l’Alcúdia per deutes als treballadors

0
518

El deute als treballadors de fins a sis mensualitats de la panificadora Torró Pan SL ha provocat que esta empresa de l’Alcúdia haja patit enguany fins a sis vagues per part dels seus empleats. Al voltant del 50% dels 50 treballadores d’esta firma es troben en vaga indefinida des del passat 22 de juny segons ha manifestat a Riberaexpress el responsable de la Federació Agroalimentària de CCOO, Vicent Navalón.

Els directius de Torró Pan -antiga Torró Plá- han sigut «fortament» sancionats en distintes ocasions segons Navalón, la última per tindre dos treballadors «sense donar-los d’alta» per contrarrestar els que fan vaga, pràcticament la totalitat de l’àrea de producció.

La web d’esta empresa panificadora fundada en 1992 revela que produeix i comercialitza «100 productes distints a més de 500 clients de la Comunitat Valenciana».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here