Crisbabe entra en concurs i deixa 140 treballadors en l’atur

0
456

CRISBABE albericL’empresa exportadora de frutes i hortalisses, Crisbabe S.A,. ubicada al terme d’Alberic deixarà els seus 140 treballadors en l’atur després d’entrar en concurs de creditors segons CCOO.

Els dirigents d’esta tradicional firma originària d’Alzira, -Cristóbal Balaguer Bertomeu (Crisbabe), ja han traslladat al comité d’empresa que la pròxima campanya «tancaran les portes perquè ja no poden fer front als pagaments», segons ha manfiestat a Riberaexpress el responsable comarcal de la Federació Agroalimentària de CCOO, Vicent Navalón.

Més de 700 treballadors

Això significa que unes 80 treballadors del magatzem i al voltant de 60 collidors es sumaran als més de 600 treballadors del sector que han passat a l’atur durant el darrer any a la comarca. Així Navalón cita el tancament de la cooperativa agrícola d’Alberic, l’empresa Hnos. Graneros de Villanueva de Castellón, Frugtas Ponche de Corbera i l’anunci del possible tancament per a la pròxima campanya de la cooperativa agrícola de Llombai.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here