Carlet oferix classes de reforç escolar als alumnes en agost

0
169

Els alumnes de Carlet podran assistir durant el mes d’agost a classes de reforç escolar. L’Ajuntament ha creat un programa de classes de reforç escolar per a cobrir la demanda de les necessitats educatives dels escolars de la població i s’amplia l’ocupabilitat del programa La Dipu et Beca dels joves estudiants d’especialitats no incloses fins al moment en este programa perquè impartisquen les classes.

Este programa va dirigit als xiquets de Carlet que estiguen escolaritzats en els cursos compresos entre 1r de Primària i 2n de Secundària. En estiu, els xiquets i joves es relaxen i cal un reforç perquè no s’obliden els coneixements adquirits al llarg del curs.

Les classes s’impartiran del 4 al 31 d’agost en dos torns per tal d’arribar a un major nombre de xiquets. El primer torn es realitzarà de 9.30 a 11.30 h i el segon de 12 a 14 h. A més, les classes s’impartiran en dos llocs per a facilitar l’assistència dels estudiants, concretament serà a les antigues escoles del Cortijo i a l’Edifici Lluís Vives.

Els interessats es poden inscriure fins al 31 de juliol al Departament de Benestar Social, a l’Edifici Lluís Vives.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here