Reiniciem critica els viatge de l’alcalde de Carcaixent a Bèlgica

1
376

Reiniciem critica la falta d’ètica que alguns membres de l’equip de govern anterior (PP-PSD) han tingut a l’hora de cobrar les dietes en els últims mesos del seu mandat, així com la inacció del govern actual (Compromís), de no traure a la llum dites despeses i avalar part d’elles.
Els membres de l’anterior equip de govern han cobrat ingents quantitats de dietes, mitjançant decrets de data 27 d’abril, 26 de Maig (una vegada celebrades les eleccions) i 23 de juny (signat ja per l’actual alcalde, Paco Salom).
Concretament mitjançant aquests decrets, membres de l’equip de govern anterior com la ex-regidora d´educació Isabel Gómez, s’han embutxacat 472€ en dietes, alguna d’elles que data de Juny de 2014, fa més d’un any; l’ex-regidor de festes, Fernando Cortell 255€ entre altres coses per desplaçar-se a Guadassuar per a comprar els regals que es donaven en la cavalcada de reis o l’ex-regidor d’Urbanisme, Juan Ignacio Barrachina, prop de 500€, per, entre altres conceptes, 73,85€ per anar el 4 de Juny a la mostra de teatre d’Alcoi en una data en la qual ja s’havien realitzat les eleccions, el susdit no repetia en el seu càrrec i s’estava a escassos dies de prendre possessió la nova corporació.
A més, Reiniciem, critica el mal ús i els comportaments que al seu semblar estan fent alguns representants polítics amb el motiu de l’agermanament de Carcaixent amb diferents ciutats europees i que no fan més que desvirtuar el gran treball que realitza l’Associació Municipal d’Agermanament.
En aquest sentit, des de Reiniciem mostrem la nostra disconformitat a les despeses realitzades per la ex-Alcaldessa, Lola Botella i l’ex-Regidor d’Agermanament, Juan Ignacio Barrachina, que es van desplaçar el passat mes de maig a la ciutat francesa de Bagnols-sur-cèze, amb el motiu de la trobada de pobles agermanats i que es gastaren 723,63€ cadascun en concepte de pernoctacions per 3 dies i manutenció per 4 dies (ambdues «legals», però sense justificar), a part de 487,66€ en quilometratge i autopistes (única cosa que s’ha justificat).

Així també, des de Reiniciem hem realitzat un registre d’entrada perquè se’ns informe dels detalls de la visita que segons tenim entès, va a realitzar des del dijous 23 fins al dimarts 28 l’actual alcalde Paco Salom i 2 membres de l’equip de govern a la ciutat belga de Eklo, ja que no ens sembla el més adequat que si entre altres coses, es volen estrènyer llaços turístics i comercials, solament viatgen polítics i no els tècnics municipals que gestionen aquestes matèries.

1 Comentario

  1. Els agermanaments varen començar quan va acabar la Segona Guerra Mundial, principalment per restaurar les bones relacions entre els ciutadans europeus.
    Avuí en dia, després de vore la poca sensibilitat dels europeus amb el patiment dels ciutadans grecs, caldría replantejar-se si ha valgut la pena.
    En el cas concret de Carcaixent caldría un Ple Extraordinári per a fer una anàlisi i valorar si l’Agermanament no es el mes paregut a una agència de viatges barata per alguns regidors, que paguem tots els veïns amb els nostres impostos.
    I que conste que no ho dic per l’Associació, que hi ha que reconeixer la feina que ha fet fins ara, de la qual, repetisc, s’aprofiten alguns polítics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here