L’Alcúdia instal.la lluminàries LED als edificis municipals

0
287

Des de la regidoria d’obres públiques i manteniment d’edificis s’està portant a terme una actuació global enfocada als edificis municipals amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica amb la instal·lació d’il·luminació LED; així com de l’aspecte tant exterior com interior, amb feines de neteja i pintura.

La il·luminació LED destaca pel seu consum: 50% menys que les fluorescents (les instal·lades actualment), el que suposa un estalvi aproximat de 100.000 kWh. Per aquest motiu, quan es compara amb qualsevol altra tecnologia d’il·luminació a l’abast al mercat, trobem que la il·luminació LED continua sent l’opció intel·ligent amb un ample marge. Amb la reducció del consum aconseguit amb la tecnologia LED les emissions de C02 es redueixen el 50%; tenen una vida útil de més de 15 anys amb un manteniment mínim.

S’inicien les actuacions de manteniment als centres escolars públics.

Per altra banda, l’Ajuntament ja ha iniciat la tradicional campanya d’estiu de manteniment als centres educatius. Al CEIP Heretats estan ja en marxa les feines de neteja i pintura per tal de tindre’l preparat per a l’inici del curs escolar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here