Carcaixent obri una adreça electrònica per recollir consultes dels veïns

3
218

A través de governobert@ayto-carcaixent.es es buscarà tindre una relació més fluida amb els veïns

Hui ha entrat en funcionament una adreça de correu electrònic on els veïns i veïnes de Carcaixent poden enviar les seues consultes o dubtes sobre qualsevol tema que els puga afectar. Es tracta d’una nova eina d’interacció amb la ciutadania que s’ha creat des de la Regidoria de Transparència i Participació ciutadana per poder establir una relació més directa i fluida des de l’Ajuntament amb els veïns. La intenció, segons ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Natxo Escandell, és “fer veure a la població que estem a la seua disposició per escoltar les propostes i queixes que puguen tindre i tractar de donar-los solució el més prompte possible”. També ha volgut recordar que els veïns de Carcaixent tenen assignat un regidor per a cada barri que actuarà com a interlocutor entre ells i l’Ajuntament. “Les xarxes socials hui en dia són fonamentals per poder interactuar amb la gent – ha afegit Natxo Escandell – però creguem que poder tenir una persona a la que adreçar-se directament li lleva la rigidesa i el hermetisme amb la que la gent sol percebre l’administració”.

L’adreça de correu electrònic a la qual poder dirigir-se és governobert@ayto-carcaixent.es

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent
Plaça Major 1,
46740 Carcaixent (Valencia)
Telf. 962457633
comunicacio@ayto-carcaixent.es

3 Comentarios

  1. Me parece una muy buena iniciativa, todo lo que sea el dar facilidades a los ciudadanos para que expresen sus quejas, opiniones y sugerencias, me parece bien, como me parecería bien que se actualizara la Web de Carcaixent y que desde ella se pudieran cumplimentar documentos y registrar en el Rº de Eª, así se priorizarían los documentos y aligeraría al personal de la Ventanilla Única.

  2. Ya hay movimientos que representan los deseos de cambio y participación. Vivimos en el siglo XXI y no en las decomonónicas maneras por las que discurrían las peticiones por instancia de las que nos hablaban aquí el opinador y el concejal Signes. ¿recuierdan?

  3. No, no, no confundim Ajuntament amb els regidors (de Compromís).
    Tenim dret els ciutadans a interactuar amb l’Ajuntament, amb els funcionaris, no amb els polítics. l’Ajuntament es molt mes que Compromís.
    Tením dret els ciutadans a la informació, però no obligatòriament a través dels regidors (de Compromís), sino a través , com diu Ojo de Alcón, de la Web que el Partit Popular va aparcar i Compromís pareix que no te massa interés en ficar-la a l’abast dels ciutadans que l’hem pagat i, segons diuen, a bon preu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here