Patrícia Martínez triada com a nova coordinadora d’EU-Alzira

0
257

El col·lectiu d’EUPV-Alzira va triar a Patrícia Martínez com a coordinadora, en l’assemblea celebrada el passat divendres. Patrícia Martínez ha estat membre del Consell Polític Local en diversos exercicis, des que perdérem la representació institucional fins que hem tornat a obtindre’n i ara en el govern local. A més, ha estat durant huit anys secretària d’organització i membre del Consell Polític Comarcal d’EUPV-la Ribera Alta.
En l’assemblea d’EUPV d’Azira s’han renovat els òrgans de direcció del col·lectiu. A més a més, Victor Escriba ha sigut elegit secretari d’organització. Des d’EUPV d’Alzira s’enceta una nova etapa que ha de vindre marcada per un pla de treball per eixamplar el col·lectiu.
Per a Patrícia Martínez (EUPV-Alzira): “continuarem aprofundint en el pacte de govern per a dur endavant polítiques d’esquerres, que prioritzen el treball, els serveis públics i les polítiques socials. A més a més, com a col·lectiu tractarem d’aprofundir en la confluència amb altres forces transformadores per a arribar a una candidatura d’unitat popular a les generals i seguir amb aquest procés. ”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here