Més cadafals i participació ciutadana en les Festes Majors de l’Alcúdia

0
299

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha volgut apostar i donar veu tant a associacions com a ciutadans per a que participen d’una manera més activa en la programació de les Festes Majors.

La regidora de Festes, Oreto Trescolí, ha convocat distintes reunions. Per una banda s’ha reunit amb les distintes associacions del poble que habitualment col·laboren en la les festes per a suggerir la creació d’una Comissió de Festes amb la finalitat de que les entitats pugin col·laborar en els actes de Festes Majors de cada any. A la reunió s’han escoltat distints suggeriments i opinions per part de les entitats per a poder millorar si cal, les festes, i la participació de les associacions en elles.

L’altra reunió ha estat amb les colles de joves que optaven a cadafals per a les festes d’enguany. La regidora va proposar dos opcions: Conservar els cadafals més grans però deixant fora a unes 10 colles o que els cadafals foren més menuts però sense excloure a cap grup d’amics. Els cadafals d’enguany seran 40 i tindran unes mesures de 2.5 per 4 metres. L’ajuntament ha decidit reduir el preu a 500 euros ja que el preu inicial eren 600. Una gran diferència respecte al passat any, ja que el cost era de 700 euros per cadafal i s’ubicaren finalment uns 25-30 cadafals a la Plaça del Tirant lo Blanc.

I finalment s’ha optat enguany per la creació d’una bústia de suggeriments a la pàgina web de l’Alcúdia amb la finalitat d’augmentar la participació ciutadana i que tots pugin suggerir i donar opinió per a les festes del poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here