Les empreses Maf Roda i Ripoll reclamen millorar l’accessiblitat dels camions

0
711

Les empreses Maf Roda i el magatzem Ripoll han rebut la visita del govern municipal

L’Ajuntament d’Alzira continua amb la seua activitat d’apropament al teixit social i empresarial. L’alcalde Diego Gómez, la regidora Isabel Aguilar i el President de la AEA (Associació Empresarial d’Alzira), José Villalba, han visitat dues empreses amb una llarga i important història a la nostra població com Maf Roda (antiga Roda Ibérica), dedicada a la creació d’instal•lacions mecanitzades (selecció, neteja i empaquetament de fruites i verdures) per a noves empreses del sector agroalimentari a nivell internacional; i el magatzem citrícola de Ripoll, dedicat a l’encaixament, l’exportació i distribució de taronges. En aquestes visites s’han tractat diversos temes d’interès i traslladat a l’equip de govern les necessitats d’algunes de les empreses de la ciutat.

Actualment, ambdues empreses coincideixen que un dels principals problemes és l’accessibilitat de camions i utilitaris dels/les treballadors/es als recintes industrials, com la falta de connexions amb les xarxes viaries més importants, A-7 i AP-7. L’equip de govern estudiarà aquests problemes, col•laborant si cal amb les diferents administracions públiques, per tractar de trobar solucions òptimes.

Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here