Campanya de proximitat de la policia d’Algemesí amb les persones majors

0
355

La Policia Local d’Algemesí ha posat de nou en marxa el servei d’atenció a persones majors que prestarà durant els mesos de juliol i agost. Consisteix a realitzar visites diàries a persones de tercera edat de la ciutat que tinguen algun tipus de malaltia, persones que es troben soles i els familiars del qual s’absenten en període estiuenc. Es tracta de dur a terme una atenció humanitària personalitzada amb la finalitat de previndre riscos o contratemps.

L’objectiu d’estes visites per part d’agents de la Policia Local  serà verificar que la persona es troba en perfecte estat i que no ha patit cap tipus de contratemps, i en el cas que este es produïsca, disminuir els temps de resposta.

Per a beneficiar-se del servei, les persones interessades deuran sol·licitar-ho en l’àrea d’administració de la Policia Local d’Algemesí, ubicada en el número 56 del carrer Sant Nicolau de Bari. Se sol·licitarà dades dels familiars directes, els quals seran informats de qualsevol situació anòmala de forma immediata.

D’esta manera, la Policia Local augmenta els seus serveis i presta una especial atenció als nostres majors, oferint un nou servei d’atenció en aspectes humanitaris diàries a persones de la tercera edat o, que patisquen algun tipus de malaltia o risc de patir-la, i els familiars del qual s’absenten en el període estival, juliol i agost, la qual cosa suposa una minva en l’atenció per part dels familiars.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Asensio García, ha mostrat el seu interés en què esta classe de campanyes de la policia local redunde en benefici de diversos col·lectius de ciutadans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here