Alzira sol.licita l’adhesió al Pla d’Horts Socials de la Diputació

0
198

Des dels departaments d’Agricultura i Medi Ambient i de Promoció Econòmica i Ocupació s’ha presentat un projecte per a dedicar terrenys municipals a horts socials i comunitaris. Este espai es troba en la zona nord-est de la ciutat, als peus de la Muntanyeta, i està dedicat a usos agraris des de fa poc.

La subvenció sol·licitada per part de l’Ajuntament d’Alzira ascendix a 13.261.18 euros. Per a dur endavant este projecte, es condicionaran les terres, s’establirà una xarxa de reg, es milloraran els accessos i s’instal·larà una tanca i mobiliari urbà. Els accessos a millorar es corresponen a la carretera de la Mare de Déu de la Murta (al costat del col·legi F. García Sanchiz i l’hort on es troba la Colla de Dolçaina i Tabalet). Finalment, estos horts s’oferiran a entitats i persones interessades en el desenvolupament d’horts socials i altres iniciatives agràries innovadores.

Este nou espai ve a complementar la zona de l’Hort de Redal, en la que existeixen 8 parcel·les, dos de les quals ja estan assignades a ONG’s, i que en breu es posaran en marxa. Les expectatives estan obertes respecte a atendre necessitats socials, educatives o simplement d’oci, comptant a més amb el fet de que l’espai previst en la Muntanyeta planteja possibilitats d’ampliació, si fóra necessari”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here